Read Сбъдната любов by J.R. Ward Free Online


Ebook Сбъдната любов by J.R. Ward read! Book Title: Сбъдната любов
The author of the book: J.R. Ward
Date of issue: May 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.22 MB
Edition: Ибис

Read full description of the books Сбъдната любов:

Потопете се в тъмния свят на буреносни страсти и спиращо дъха действие, където шестима необикновени воини са призвани да защитят расата на вампирите от тяхното пълно унищожение.

В сенките на нощта в Колдуел, Ню Йорк, бушува ожесточена и смъртоносна война. Последните вампири са безмилостно преследвани и избивани от Обществото на лесърите – организация на лишени от души ловци, които не се спират пред нищо, за да унищожат враговете си. Шестима изключителни воини, най-добрите бойци на вампирите, обединени в Братството на черния кинжал, имат за задача да спасят расата си от гибел.

Куин е свикнал да бъде сам. Отхвърлен от семейството си и отбягван от аристокрацията, той е намерил смисъл в съществуването си като безмилостен воин срещу Обществото на лесърите. Но животът му не е пълен. Дори когато перспективата да има свое собствено семейство изглежда възможна, той е вътрешно пуст, а сърцето му принадлежи на друг...

Блей, след години на несподелена любов, се отдръпва от Куин, който като че ли е намерил своята съвършена половинка в лицето на една Избраница и те скоро ще имат дете. На Блей му е трудно да си представи новата двойка заедно, но да построи живота си върху една напразна надежда, означава да рискува да разбият сърцето му…

Съдбата като че ли е отредила различни пътища за двамата воини и докато битката за трона става все по-ожесточена, Куин научава истинското значение на смелостта. И две сърца, на които е писано да бъдат заедно, най-накрая ще станат едно.

Read Ebooks by J.R. WardRead information about the author

Ebook Сбъдната любов read Online! J.R. Ward is the #1 New York Times bestselling author of numerous novels, including the Black Dagger Brotherhood series. She lives in the South her family.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Сбъдната любов
Read EBOOK Сбъдната любов by J.R. Ward Online free

Download PDF: sbdnata-lyubov.pdf Сбъдната любов PDF