Read Мъртва магия by Кръстю Мушкаров Free Online


Ebook Мъртва магия by Кръстю Мушкаров read! Book Title: Мъртва магия
The author of the book: Кръстю Мушкаров
Date of issue: April 24th 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 19.54 MB
Edition: Кръстю Мушкаров

Read full description of the books Мъртва магия:

Изключително зле. Слаби герои, слаб сюжет, алогизъм, на места кофти съставени изречения, на други абсурдни диалози, а идеята да се обясни фентъзи с прийомите на фантастиката вече сме ги чели неведнъж. Чели сме неведнъж и за разни герои, попаднали от нашия в друг свят и изведнъж оказали се супер могъщи магове, обладаващи свръхестествени сили. Грозна корица, а романчето е на практика едва пролог към нещо по-голямо, към някакъв друг свят. Идея, в която има хляб, но за жалост не е реализирана като хората.

Като добавим и факта, че авторът се счупва да спами в интернет с тази безплатна електронна книга и я тика навсякъде за щяло и нещяло, досаждайки на всички, в доста случаи без връзка и несъобразявайки се с нормите на добрия тон, стигайки до нахалство, граничещо с наглост става ясно, че повече от една звезда не мога да дам. За нас остава надеждата авторът да развие света си в други приключения, както и да развие самия себе си - не само като писател, а и като човек, спазващ правилата на общуване.

П.С. И някой, за бога, да научи К. М. да не си качва всеки свой разказ като отделна книга в Гудрийдс, а поне да ги обедини всичките в сборник и тогава!

Read Ebooks by Кръстю МушкаровRead information about the author

Ebook Мъртва магия read Online! Не гледам на себе си като на писател, защото не издавам или продавам написаното, а го подарявам. И защото за мен неколцината приятели, които са прочели и харесали нещо мое са по-ценни от парите. Предпочитам да се смятам за разказвач на истории, защото точно това правя - освобождавам различни истории и идеи, които живеят в мен и искат да излязат навън. Надявам се те да ви доставят такова удоволствие да ги четете, каквото доставят на мен докато ги пиша:

https://deadmagica.wordpress.com/


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Мъртва магия
Read EBOOK Мъртва магия by Кръстю Мушкаров Online free

Download PDF: mrtva-magiya.pdf Мъртва магия PDF