Read Sluškinje by Kathryn Stockett Free Online


Ebook Sluškinje by Kathryn Stockett read! Book Title: Sluškinje
The author of the book: Kathryn Stockett
Date of issue: 2010
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 570 KB
Edition: Algoritam, Zagreb

Read full description of the books Sluškinje:

Dvadesettrogodišnja Skeeter upravo se vratila kući nakon što je diplomirala na sveučilištu u Mississippiju. Možda je sa sobom i donijela diplomu, no godina je 1962. i njezina majka neće biti zadovoljna dok na Skeeterinu prstu ne ugleda prsten. Skeeter bi utjehu u sličnim situacijama potražila kod svoje drage služavke Constantine, no Constantine je nestala s lica zemlje i Skeeter nitko ne želi reći kamo je mogla otići. Aibileen je crna služavka, mudra žena dostojanstvena držanja, koja upravo odgaja svoje sedamnaesto bijelo dijete. Nešto se u njoj prelomilo nakon što joj je voljeni sin poginuo a da šefovi ni okom nisu trepnuli. Predano odgaja djevojčicu koja joj je povjerena, premda zna da im je objema srce vjerojatno slomljeno. Minny, Aibileenina najbolja prijateljica, tusta je i niska ženica vjerojatno najdulje jezičine u Mississippiju. Nadaleko je poznata kao vrsna kuharica, no svojim si je jezikom u stanju skuhati velike nevolje koje su je koštale još jednog zaposlenja. Posao će naći kod ljudi koji su u gradu dovoljno kratko da za njezin loš ugled još nisu čuli, no i oni imaju svojih tajni.

Naoko potpuno različite, priče tih triju žena isprepliću se dok se one potajno sastaju i na kocku stavljaju sve što imaju kako bi se oslobodile zagušujućih granica koje im određuje njihov grad i vrijeme u kojem žive.

Read Ebooks by Kathryn StockettRead information about the author

Ebook Sluškinje read Online! Kathryn Stockett was born and raised in Jackson, Mississippi. After graduating from the University of Alabama with a degree in English and creative writing, she moved to New York City, where she worked in magazine publishing for nine years. She currently lives in Atlanta with her husband and daughter. She is working on her second novel.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Sluškinje
Read EBOOK Sluškinje by Kathryn Stockett Online free

Download PDF: slukinje.pdf Sluškinje PDF