Read A Dűne ösvényei by Frank Herbert Free Online


Ebook A Dűne ösvényei by Frank Herbert read! Book Title: A Dűne ösvényei
The author of the book: Frank Herbert
Date of issue: 2009
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 36.87 MB
Edition: Szukits Könyvkiadó

Read full description of the books A Dűne ösvényei:

Élt valaha egy író, aki megálmodta a Dûnét... a sivatagbolygót, mely a rejtélyes fremenek és az élethosszabbító melanzs hazája. Frank Herbert évek munkájával írta meg A Dûne címû mûvét, közben számtalan olyan gondolatot is papírra vetve, mely a végsô regénybe nem került bele. Ezen, mindmáig kiadatlan regényfejezetek és A Dûnével kapcsolatos írói levelezések tárháza a jelen kötet, mely rávilágít a teremtô elme zsenialitására.

Külön érdekesség e könyvben az elhunyt mester legelsô Dûne-vázlatából rekonstruált kisregény: az író irodalmi örökösei életet leheltek abba a történetbe, mely csak Frank Herbert fejében létezett egykor, hogy azután árnyaltabbá, összetettebbé, érettebbé válva A Dûneként szülessen meg... Íme, az elemi erejû, nyers ôstörténet, a Fûszerbolygó.

Read Ebooks by Frank HerbertRead information about the author

Ebook A Dűne ösvényei read Online! Frank Herbert was a critically acclaimed and commercially successful American science fiction author.

He is best known for the novel Dune and its five sequels. The Dune saga, set in the distant future and taking place over millennia, dealt with themes such as human survival and evolution, ecology, and the intersection of religion, politics, and power, and is widely considered to be among the classics in the field of science fiction.

He was the father of fellow author Brian Herbert.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to A Dűne ösvényei
Read EBOOK A Dűne ösvényei by Frank Herbert Online free

Download PDF: a-dne-svnyei.pdf A Dűne ösvényei PDF