Read Kuuleeko kukaan? by Marian Keyes Free Online


Ebook Kuuleeko kukaan? by Marian Keyes read! Book Title: Kuuleeko kukaan?
The author of the book: Marian Keyes
Date of issue: 2007
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 939 KB
Edition: Tammi

Read full description of the books Kuuleeko kukaan?:

Anna Walsh makaa pahoin loukkaantuneena vanhempiensa sohvalla Dublinissa. Hänen mielessään on vain yksi ajatus - päästä takaisin New Yorkiin. New Yorkissa ovat hänen ystävänsä, Maailman Paras Työpaikka sekä se kaikkein tärkein, hänen miehensä Aidan. Mutta mikään Annan elämässä ei ole enää niin yksinkertaista... Paluuta Manhattanille hankaloittavat Annan sekä fyysiset että henkiset arvet ja se tosiseikka, että Aidan on tehnyt katoamistempun.

Onko Annan aika siirtyä eteenpäin, ja pystyykö hän siihen? Järisyttävä paljastus Aidanin menneisyydestä antaa Annalle ajattelemisen aihetta ja muuttaa hänen elämänsä lopullisesti.

Read Ebooks by Marian KeyesRead information about the author

Ebook Kuuleeko kukaan? read Online! Marian Keyes (born 10 September 1963) is an Irish novelist and non-fiction writer, best known for her work in women's literature. She is an Irish Book Awards winner. Over 22 million copies of her novels have been sold worldwide and her books have been translated into 32 languages. She became known worldwide for Watermelon, Lucy Sullivan is Getting Married, and This Charming Man, with themes including domestic violence and alcoholism.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Kuuleeko kukaan?
Read EBOOK Kuuleeko kukaan? by Marian Keyes Online free

Download PDF: kuuleeko-kukaan.pdf Kuuleeko kukaan? PDF