Read Éjsötét Áradat by Steven Erikson Free Online


Ebook Éjsötét Áradat by Steven Erikson read! Book Title: Éjsötét Áradat
The author of the book: Steven Erikson
Date of issue: 2008
ISBN: 9633705186
ISBN 13: 9789633705186
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 571 KB
Edition: Alexandra Kiadó

Read full description of the books Éjsötét Áradat:

Több évtizednyi háborúskodás után a Tiste Edurok hat törzse végre egyesül a hirótok máguskirályának vasakaratú uralma alatt. De a békéért súlyos árat fizetnek: lepaktálnak egy titokzatos erővel, amelynek szándékai mindenképpen homályosak, s talán halálosak is lehetnek.
Délen az expanzív politikát folytató Lether királyság már hidegvérrel, mohón felhabzsolta elmaradottabb szomszédait. Mindet, egy kivétellel: ez a Tiste Edur nép. Mert Lether egy régen megjósolt újjászületés előtt áll: az Első Birodalom királyságából, elveszett gyarmatából most újjáéledő birodalommá válhat. Így aztán e mohó nép észak felé fordul, s a Tiste Edurok gazdagon termő földjei, termékeny partjai után sóvárog. A Tiste Eduroknak így vagy úgy, de mindenképpen pusztulni kell - vagy az arany fojtogató súlya, vagy kard által. A Sors legalábbis így tervezte...
Ahogy közeledik a névleges egyezmény aláírásának ideje e két nép között, ősi erők élednek fel a vidéken. Mert a két civilizáció közötti feszültség csupán vihar a pocsolyában a háttérben zajló, ősi háborúhoz képest. A régi árulás ütötte seb még mindig nem gyógyult be, s bosszúért kiált.
A Tiste Edurok - Trull Szengár népe - úgy hiszik, hogy a lélek legsötétebb mohóságát a hullámok hozzák dél felől, s ez az áradat éjfélkor érkezik...

Read Ebooks by Steven EriksonRead information about the author

Ebook Éjsötét Áradat read Online! Steven Erikson is the pseudonym of Steve Rune Lundin, a Canadian novelist, who was educated and trained as both an archaeologist and anthropologist. His best-known work is the on-going series, the Malazan Book of the Fallen.

http://us.macmillan.com/author/steven...


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Éjsötét Áradat
Read EBOOK Éjsötét Áradat by Steven Erikson Online free

Download PDF: jstt-radat.pdf Éjsötét Áradat PDF