Read Tsomo's karma by Kunzang Choden Free Online


Ebook Tsomo's karma by Kunzang Choden read! Book Title: Tsomo's karma
The author of the book: Kunzang Choden
Date of issue: April 29th 2009
ISBN: 9044514482
ISBN 13: 9789044514483
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 444 KB
Edition: De Geus

Read full description of the books Tsomo's karma:

Een jaar na de dood van haar moeder besluit de vijftienjarige Tsomo een reis te ondernemen naar de tempel, om daar haar moeder de laatste eer te bewijzen. Op die reis maakt ze kennis met Wangchen, een ontmoeting die bepalend zal zijn voor haar leven.
Hun huwelijk is verre van gelukkig. Vanwege de vernederingen die Tsomo door hem moet ondergaan, besluit ze het dorp te verlaten. Dit is het begin van haar grote reis, waarvan ze nooit zal terugkeren. De reis brengt haar steeds verder door Bhutan en India. Het is een confrontatie met de wereld in het algemeen en met de pre-moderne Bhutanese samenleving in het bijzonder, een reis waarin ze groeit als persoon, maar vooral ook als vrouw.

In samenwerking met Oxfam Novib.

Read Ebooks by Kunzang ChodenRead information about the author

Ebook Tsomo's karma read Online! Kunzang Choden was born in 1952, in the year of the dragon, in Bumthang, Central Bhutan. She spent her early childhood in Bhutan but went to India (Darjeeling) for her primary and secondary education. She has a BA Honours in Psychology from Indraprastha College in Delhi and a BA in Sociology from the University of Nebraska, USA.

She has worked as a teacher and later for the UNDP in Bhutan. From 1990 onwards, Kunzang has been writing on Bhutanese oral traditions, folklore and women. She lives in Thimphu Bhutan with her husband and continues to research and document Bhutan's oral traditions.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Tsomo's karma
Read EBOOK Tsomo's karma by Kunzang Choden Online free

Download PDF: tsomos-karma.pdf Tsomo's karma PDF