Read De Zadeltas by Bahíyyih Nakhjavání Free Online


Ebook De Zadeltas by Bahíyyih Nakhjavání read! Book Title: De Zadeltas
The author of the book: Bahíyyih Nakhjavání
Date of issue: 2000
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 787 KB
Edition: BMP

Read full description of the books De Zadeltas:

De Zadeltas speelt zich af in de woestijn in het midden van de 19e eeuw, en vertelt het verhaal van negen reizigers - de Dief, de Bendeleider, de Bruid, de Geldwisselaar, de Slavin, de Priester, de Bedevaartganger, de Derwisj en het Lijk - op weg van Mekka naar Medina.

Ieder van hen wordt geconfronteerd met en wordt veranderd door een mysterieuze zadeltas. Hij ziet eruit als een doodgewone zadeltas, wanneer de Dief hem steelt. Maar wat is zijn inhoud? Is deze zo waardevol en krachtig dat hij dood of vreugde, verdoemenis of redding kan brengen? In de vierentwintig uren die volgen op de diefstal van de zadeltas, wordt het leven van diegenen die ermee in contact kwamen grondig overhoop gegooid.

Read Ebooks by Bahíyyih NakhjaváníRead information about the author

Ebook De Zadeltas read Online! Bahiyyih Nakhjavání is a Persian writer educated in the United Kingdom and the United States. After teaching literature at universities in North America and Europe, she came to live in France where she has been conducting workshops in creative writing/reading for the past decade. Bahiyyih Nakhjavání's books, both fiction and non-fiction, have been translated into many languages. In 2007, she received an honorary doctorate from the University of Liège.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to De Zadeltas
Read EBOOK De Zadeltas by Bahíyyih Nakhjavání Online free

Download PDF: de-zadeltas.pdf De Zadeltas PDF