Read Arv og miljø by Vigdis Hjorth Free Online


Ebook Arv og miljø by Vigdis Hjorth read! Book Title: Arv og miljø
The author of the book: Vigdis Hjorth
Date of issue: September 1st 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.47 MB
Edition: Cappelen Damm

Read full description of the books Arv og miljø:

At ingen av dere på noe tidspunkt har spurt meg om min historie, har jeg opplevd og opplever jeg som en stor sorg..

Det er Bergljot, den eldste datteren i familien, som formulerer seg slik i en mail til sine søstre, etter at det har pågått en heftig diskusjon om forskudd på arv.

Kjernen i arveoppgjøret er fordelingen av to sommerhytter som ligger ved siden av hverandre på Hvaler i Østfold. Et barndomssted, som alle har et forhold til.

To døtre har tatt seg av stedet og foreldrene i mange år. De skal arve hyttene. Men så er det altså to barn til, som delvis har brutt med familien. Hvorfor melder de seg nå på i arvetvisten?

Under samtalen om arv løper en annen beretning, som setter voldsomme krefter i sving. Bergljot erfarer at det skal mot til for å uttrykke sin versjon av familiehistorien. Men bare gjennom å ta sine egne opplevelser på alvor og å prøve å sette ord på dem, er det mulig å komme videre.

Read Ebooks by Vigdis HjorthRead information about the author

Ebook Arv og miljø read Online! Vigdis Hjorth (born 1959) is a Norwegian novelist. She grew up in Oslo, and has studied philosophy, literature and political science.

In 1983, she published her first novel, the children's book "Pelle-Ragnar i den gule gården" for which she received Norsk kulturråd's debut award. Her first book for an adult audience was "Drama med Hilde" (1987). "Om bare" from 2001 is considered her most important novel, and a roman à clef.

Hjorth has three children and lives in Asker.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Arv og miljø
Read EBOOK Arv og miljø by Vigdis Hjorth Online free

Download PDF: arv-og-milj.pdf Arv og miljø PDF