Read Spark Joy by Marie Kondō Free Online


Ebook Spark Joy by Marie Kondō read! Book Title: Spark Joy
The author of the book: Marie Kondō
Date of issue: January 13th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 884 KB
Edition: Lev.

Read full description of the books Spark Joy:

Marie Kondo’s unieke KonMari-methode om op te ruimen is in korte tijd een wereldwijd fenomeen geworden en Time Magazine plaatste haar op de lijst van de honderd invloedrijkste personen van 2015. Spark Joy is een inspirerende, geïllustreerde handleiding
om je huis te ‘ontspullen’ en specifieke items in het hele huis te organiseren, van de keuken tot de badkamer en van papieren tot hobbyspullen. Het boek bevat duidelijke tekeningen die Marie Kondo's gepatenteerde opvouwmethode voor shirts, broeken, sokken en jassen laten zien, evenals illustraties van goed georganiseerde lades en kasten. Ze gaat ook in op zaken die niet per se gelukkig maken maar die toch bewaard moeten blijven. Spark Joy is hét boek voor iedereen die verlangt naar een netter, eenvoudiger en vrolijker leven.

Read Ebooks by Marie KondōRead information about the author

Ebook Spark Joy read Online! Marie Kondo (近藤 麻理恵) is a Japanese organizing consultant and author. Kondo's method of organizing is known as the KonMari Method, and one of the main principles is keeping only possessions which "spark joy."

Kondo's best-seller The Life-Changing Magic of Tidying Up: The Japanese Art of Decluttering and Organizing has been published in more than 30 countries.

She was listed as one of the world's 100 most influential people by Time Magazine in 2015.

Personal website: http://konmari.com/en/
Book website: http://tidyingup.com/
App website: http://konmari-media.com/


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Spark Joy
Read EBOOK Spark Joy by Marie Kondō Online free

Download PDF: spark-joy.pdf Spark Joy PDF