Read Varghamn (Flocken, #2) by Sara Dalengren Free Online


Ebook Varghamn (Flocken, #2) by Sara Dalengren read! Book Title: Varghamn (Flocken, #2)
The author of the book: Sara Dalengren
Date of issue: May 2017
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 653 KB
Edition: Upper Room Förlag

Read full description of the books Varghamn (Flocken, #2):

Varghamn är andra delen i serien om FLOCKEN och en spännande paranormal romance om tillhörighet, kärlek och livet i en grupp med skepnadsskiftare.

Anja får betala hårt för sitt svek mot flocken. Ensam och utsatt förvandlas hennes liv snart till en mardröm. Längtan efter frihet och chansen att få visa mannen som hemsöker hennes drömmar vad hon egentligen går för, håller henne vid liv.

Simon har inte glömt den vackra och dödliga Anja, trots hårt arbete och en strid ström av tillfälliga förbindelser. Inget kan få minnet av deras första möte att blekna. När deras vägar korsas på nytt ser han sin chans, men Anja är inte det minsta villig att låta sig charmas.


Sagt om Ensamvarg (Flocken, #1):

”Ensamvarg är romance när den är som bäst: underhållande, romantisk och spännande. Jag ser fram emot nästa del i serien.” – Bokbloggen C.R.M Nilsson

”Ensamvarg gick rakt in i hjärtat på mig. Jag är ingen romantiker, åtminstone försöker jag intala mig själv det men Sara Dalengren har lyckats kombinera kärlek med spänning på ett fantastiskt sätt. – Bokbloggen Emmas krypin

”Förutom ett lättläst språk så är den skriven på ett sätt som gör att man inte kan lägga ner den, precis så som riktigt bra romance ska vara.” – Bokbloggen Bokbesatt

Read Ebooks by Sara DalengrenRead information about the author

Ebook Varghamn (Flocken, #2) read Online! Sara älskar att läsa och ser böcker som sin främsta källa till underhållning. Det är också anledningen till att hon skriver. Under flera år har hon skapat berättelser för att underhålla sig själv, men nu hoppas hon även kunna underhålla andra. Favoritgenren är romance, både att läsa och att skriva.

I september 2016 släppte hon sin debut Ensamvarg på Upper Room förlag. En övernaturlig kärlekshistoria och första delen i serien om FLOCKEN.

Uppföljaren Varghamn släpptes i april 2017.


Hemsida: https://saradalengren.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/sara.dalengren.forfattare

Förlagssida: https://http://upperroomshop.se/forfattare/sara.html


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Varghamn (Flocken, #2)
Read EBOOK Varghamn (Flocken, #2) by Sara Dalengren Online free

Download PDF: varghamn-flocken-2.pdf Varghamn (Flocken, #2) PDF