Read Transfer by Michael Haulică Free Online


Ebook Transfer by Michael Haulică read! Book Title: Transfer
The author of the book: Michael Haulică
Date of issue: November 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.84 MB
Edition: Millennium Books

Read full description of the books Transfer:

Conceptul de transfer, trecerea în corpul altui om, contra cost, o prostituție dusă la paroxism, distracție a celor bogați (în circumstanțele sale safe), dar și a celor săraci (pe piața neagră), nu este altceva decât o deghizare sub hainele scifi a unui fenomen identificabil în 70% din apartamentele bucureștene. Fie că vorbim despre RPG-uri, fie că vorbim despre bloggeri care nu-și asumă propria identitate.
Pierderea identității, cu varianta sa extremă din acest volum, nu mai este de mult o umbră a viitorului. Iar pentru a fi anticipat acest lucru, William Gibson merita, într-adevăr, acest monument pe care i-l ridică Michael Hăulică. Aș putea merge atât de departe încât să afirm că Transfer e o carte realistă (și mi-aș putea susține afirmația cu argumente destul de puternice), iar ceea ce-i conferă stranietatea sunt tocmai elemente despre care în ziua de azi mai mult vorbim, fără a mai avea o bază reală.

Read Ebooks by Michael HaulicăRead information about the author

Ebook Transfer read Online! În 1978 a absolvit Facultatea de Matematică, specializarea Informatică a Universității Transilvania din Brașov. A fost programator timp de 25 de ani, apoi s-a dedicat în întregime scrisului. Deține rubrici permanente de F&SF în Observator cultural, Obiectiv Cultural și Ziarul de duminică (suplimentul literar al Ziarlui Financiar).

A debutat cu poezie în 1974 în revista Flacăra. A publicat poezie, proză, articole. Prozele lui au fost traduse în engleză, maghiară, croată, daneză și bulgară. Este prezent în antologiile Motocentauri pe acoprișul lumii (Ed. Karmat Press, 1995), Nemira ’95, Nemira ’96, România SF 2001 (Ed. ProLogos), Quasar 001 (Ed. Media-Tech, 2001), Megaera (SUA, 2005), AtelierKult: povestiri fantastice (Ed. Millennium Press, 2005). A obținut premiile „Dan Merișca“ 1992, SIGMA 2002, Romcon 2001 și 2003, „Mihai Marian“ 2005, unul dintre premiile Vladimir Colin 2000. Omul anului la galele KULT 2005.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Transfer
Read EBOOK Transfer by Michael Haulică Online free

Download PDF: transfer.pdf Transfer PDF