Read Academicus Vampyrus by Richelle Mead Free Online


Ebook Academicus Vampyrus by Richelle Mead read! Book Title: Academicus Vampyrus
The author of the book: Richelle Mead
Date of issue: September 2010
ISBN: 9048805805
ISBN 13: 9789048805808
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 397 KB
Edition: Uitgeverij Moon

Read full description of the books Academicus Vampyrus:

Lissa Dragomir, prinses van de Moroi, is een sterfelijke vampier die onlosmakelijk verbonden is met de magie van de aarde. Ze moet te allen tijde beschermd worden tegen de Strigoi: de onsterfelijke vampiers die ongelooflijk wreed en gevaarlijk zijn.

Rose, de beste vriendin van Lissa, is een dhampier. Zij leidt een gevaarlijk leven dat in dienst staat van het beschermen van Lissa tegen de Strigoi. Die zijn namelijk vastbesloten om haar een van hen te maken.

Twee jaar nadat ze uit angst zijn weggelopen van de diep in de wouden verscholen Academie van St. Vladimir worden Rose en Lissa opgepakt en daarnaartoe teruggebracht.

Zowel binnen als buiten de ijzeren hekken van de academie blijven Rose en Lissa in de greep van de angst. Ze dienen de verleidingen van verboden liefdes het hoofd te bieden en altijd op hun hoede te zijn, want anders maken de Strigoi Lissa voor altijd een van hen...

Read Ebooks by Richelle MeadRead information about the author

Ebook Academicus Vampyrus read Online! Scorpio Richelle Mead is a New York Times and USA Today bestselling author of urban fantasy books for both adults and teens. Originally from Michigan, Richelle now lives in Seattle, Washington where she works on her three series full-time: Georgina Kincaid, Dark Swan, and Vampire Academy.

A life-long reader, Richelle has always loved mythology and folklore. When she can actually tear herself away from books (either reading or writing them), she enjoys bad reality TV, traveling, trying interesting cocktails, and shopping for dresses. She's a self-professed coffee addict and has a passion for all things wacky and humorous.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Academicus Vampyrus
Read EBOOK Academicus Vampyrus by Richelle Mead Online free

Download PDF: academicus-vampyrus.pdf Academicus Vampyrus PDF