Read Átverve by Kevin Hearne Free Online


Ebook Átverve by Kevin Hearne read! Book Title: Átverve
The author of the book: Kevin Hearne
Date of issue: 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 26.22 MB
Edition: Könyvmolyképző

Read full description of the books Átverve:

Atticus O’Sullivan, az utolsó druida nem maradt volna életben a kelta ravaszság nélkül kétezer évig. Így amikor a bosszúálló norvég istenek végezni akarnak vele, a még ravaszabb navahó isten, Prérifarkas segítségével elhiteti velük, hogy sikerült megölniük, felaprították az arizonai sivatag kellős közepén.

De a trükkös Prérifarkas nem osztogatja ingyen a segítségét. Mire kettőt pislogna, Atticus vérszomjas, sivatagi alakváltókkal találja magát szemközt, amiket a navahók bőrcserélőknek hívnak. Amikor a druida már azt hiszi, hogy kézben tartja a dolgokat, csúnyán elárulja valaki, akiről soha nem hitte volna. Atticus elhatározza, hogy ha ezt túléli, soha többet nem hagyja magát átverni. Milyen szép utolsó szavak!

Read Ebooks by Kevin HearneRead information about the author

Ebook Átverve read Online! Kevin is the NYT bestselling author of the Iron Druid Chronicles, as well as two forthcoming series: The Seven Kennings, an epic fantasy trilogy, and Tales of Pell, a fantasy series co-authored with Delilah S. Dawson. Books 1-8 of the Iron Druid Chronicles are out now; BESIEGED, a collection of new Iron Druid stories, will be out July 11; A PLAGUE OF GIANTS, the first book of The Seven Kennings, will be out Oct. 17.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Átverve
Read EBOOK Átverve by Kevin Hearne Online free

Download PDF: tverve.pdf Átverve PDF