Read A suttogó by Shannon Hale Free Online


Ebook A suttogó by Shannon Hale read! Book Title: A suttogó
The author of the book: Shannon Hale
Date of issue: 2005
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 519 KB
Edition: General Press

Read full description of the books A suttogó:

„Anidori-Kiladra Talianna Isilee volt a becsületes neve, és a Kildenree nevű kiskirályság koronahercegnőjeként látta meg a napvilágot a születése után pontosan három nappal. Addig ugyanis ki sem nyitotta a szemét…” És bár egész életében arra készült, hogy egy szép napon királynő lesz belőle, a sors különös szeszélye folytán mégsem léphet szülőhazája trónjára. Mint minden földi halandónak, neki is meg kell tapasztalnia, hogy széles e világon minden másképpen van, mint aminek látszik: az udvarhölgy valójában közönséges szélhámos, a hűséges katonák mindenre elszánt bérgyilkosok, a libapásztorlány a trónörökös jegyese, a régi barát halálos ellenség, a testőr álruhás királyfi…
Megakadályozható-e még a küszöbön álló háború szép szóval, meggyőzéssel és jóindulattal ebben a fenekestül felfordult világban? Vagy már a tündérmesékben is diadalmaskodik az ármány és az erőszak a józan ész, az igazság ellenében, elpusztítva az öröknek hitt emberi értékeket?
A Grimm-testvérek költői regénnyé bővített, megannyi váratlan fordulatban bővelkedő meséjét – amely többek között ezekre a kérdésekre is választ ad – gyermekeknek és felnőtt olvasóinknak egyaránt ajánljuk.

Read Ebooks by Shannon HaleRead information about the author

Ebook A suttogó read Online! Shannon Hale is the New York Times best-selling author of six young adult novels: the Newbery Honor book Princess Academy, multiple award winner Book of a Thousand Days, and the highly acclaimed Books of Bayern series. She has written three books for adults, including the upcoming Midnight in Austenland (Jan. 2012), companion book to Austenland. She co-wrote the hit graphic novel Rapunzel's Revenge and its sequel Calamity Jack with husband Dean Hale. They live near Salt Lake City, Utah with their four small children, and their pet, a small, plastic pig.


Ebooks PDF EpubAdd a comment to A suttogó
Read EBOOK A suttogó by Shannon Hale Online free

Download PDF: a-suttog.pdf A suttogó PDF