Read Het boek van Tristan en Isolde by Jacqueline Zirkzee Free Online


Ebook Het boek van Tristan en Isolde by Jacqueline Zirkzee read! Book Title: Het boek van Tristan en Isolde
The author of the book: Jacqueline Zirkzee
Date of issue: 2006
ISBN: 904176142X
ISBN 13: 9789041761422
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 865 KB
Edition: Uitgeverij Muntinga

Read full description of the books Het boek van Tristan en Isolde:

De Heer gaf ons geloof, hoop en liefde. Maar de grootste daarvan is de liefde, en dat geloof ik met heel mijn hart.' Zo rechtvaardigt de vrome monnik Ogrin zijn fascinatie voor de Ierse prinses Isolde. De beschermde kluizenaarswereld van Ogrin schudt op zijn grondvesten wanneer Tristan en Isolde bij hem aankloppen, op de vlucht voor degenen die hen hun liefde misgunnen. Niets zal daarna ooit meer hetzelfde zijn.
De oude Keltische sage van de twee gedoemde geliefden werd door de middeleeuwse minstrelen bezongen. In deze 'hervertelling' speelt het verhaal zich af in de zesde eeuw, op het breukvlak van twee tijdperken. De historische achtergrond is echter ondergeschikt in deze universele liefdesgeschiedenis. De grote lijnen zijn bekend, maar... hoe zat het nu ook al weer precies?
'De herinnering vervaagt, de nieuwsgierigheid neemt over, het verhaal mag verteld worden. Al is het voor de honderdste keer. Het is van alle tijden, zoals de liefde van alle tijden is.'

Read Ebooks by Jacqueline ZirkzeeRead information about the author

Ebook Het boek van Tristan en Isolde read Online! Jacqueline Zirkzee is a Dutch novelist.

Her second novel was recently translated in English and published under the pseudonym J.J. Circe: http://www.amazon.com/The-Book-Isolde...

Haar vierde roman Reimer verscheen begin 2013. Ze werd onder een breder publiek bekend toen in 2008 haar derde historische roman Het Heksenhuis uitkwam, een avontuurlijk verhaal over de heksenjacht in de zeventiende eeuw.
Eerder verschenen Mykene, over de vrouwen ten tijde van de Trojaanse Oorlog, en de liefdesroman Het Boek van Tristan en Isolde.

Voor haar werk als journalist reisde Jacqueline Zirkzee jarenlang de wereld rond. Haar artikelen over kunst, cultuur en reizen werden geplaatst in tijdschriften in binnen- en buitenland.
De laatste tien jaar heeft ze zich gespecialiseerd in het schrijven en bewerken van teksten (fictie en non-fictie)


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Het boek van Tristan en Isolde
Read EBOOK Het boek van Tristan en Isolde by Jacqueline Zirkzee Online free

Download PDF: het-boek-van-tristan-en-isolde.pdf Het boek van Tristan en Isolde PDF