Read Margie by Jillian Cantor Free Online


Ebook Margie by Jillian Cantor read! Book Title: Margie
The author of the book: Jillian Cantor
Date of issue: October 8th 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 28.14 MB
Edition: Orlando

Read full description of the books Margie:

In het voorjaar van 1959 gaat de film Het dagboek van Anne Frank in première in Amerika. Margie Franklin woont in Philadelphia en werkt als secretaresse op een advocatenkantoor. Op het oog leidt ze een rustig bestaan, maar ze draagt een groot geheim met zich mee: een verleden en een godsdienst die ze ontkent, een land en een familie die ze heeft achtergelaten.

Margie Franklin is in werkelijkheid Margot Frank, de oudere zus van Anne. Ze blijkt niet in Bergen-Belsen overleden, maar ontsnapt aan de nazi’s en geëmigreerd naar Amerika. Jarenlang houdt ze niet alleen geheim wat haar ware identiteit is, maar ook wat er gebeurd is tussen haar en haar zusje tijdens de noodlottige laatste momenten die ze hebben gedeeld.

Dat voorjaar, terwijl haar zusje een icoon wordt, begint Margies zorgvuldig opgebouwde leven in Amerika in te storten. Wanneer verleden en heden door elkaar gaan lopen, staat Margies toekomst in Amerika op het spel. Tenzij ze zich kan verzoenen met het leven dat ze ooit heeft geleid, de mensen van wie ze hield en de dingen die ze ooit heeft gedaan.

Read Ebooks by Jillian CantorRead information about the author

Ebook Margie read Online! Jillian Cantor has a BA in English from Penn State University and an MFA from The University of Arizona. She is the author of award-winning novels for teens and adults including the critically acclaimed MARGOT, which was a Library Reads pick for September 2013 and also featured in O the Oprah Magazine, People, Ladies Home Journal, and Time.com. Her most recent book for teens, SEARCHING FOR SKY, (Bloomsbury US & UK, Scholastic book club) was nominated for the 2015 Carnegie Medal in the UK. Jillian's next historical novel for adults, THE LOST LETTER, will be out 06/13/17 from Riverhead/Penguin. Born and raised in a suburb of Philadelphia, Jillian currently lives in Arizona with her husband and two sons.Ebooks PDF EpubAdd a comment to Margie
Read EBOOK Margie by Jillian Cantor Online free

Download PDF: margie.pdf Margie PDF