Read Внимавај што посакуваш by Alexandra Potter Free Online


Ebook Внимавај што посакуваш by Alexandra Potter read! Book Title: Внимавај што посакуваш
The author of the book: Alexandra Potter
Date of issue: 2008
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 6.68 MB
Edition: Култура

Read full description of the books Внимавај што посакуваш:

Хедер Хамилтон има грст желби. Тоа не се големи желби како мир во светот или главна женска улога во филм со Бред Пит, туку мали, секојдневни желби кои постојано и паѓаат на ум. Со нејзината среќа во животот, свесна е дека тие наивни желби никогаш нема да и се остварат... Се додека еден ден на улица од една Циганка не купи амајлија. Нејзината среќа од корен се менува. Дали остварувањето на желбите е благослов или клетва? Дали не прави среќни тоа што добиваме што ќе посакаме? И постои ли предигра која предолго трае? Во оваа магична романтична комедија Александра Потер открива како може животот да изгледа кога наеднаш сите желби ќе ви се остварат...

Read Ebooks by Alexandra PotterRead information about the author

Ebook Внимавај што посакуваш read Online! Alexandra Potter is the best-selling author of ELEVEN novels that can be described as romantic comedies with a magical twist. Born in England, she has lived in London, Sydney, Australia and New York and LA, and can currently be found clocking up too many air miles travelling the globe researching ideas for her new book...
https://twitter.com/AlexPotterBooks
instagram: alexpotterbooks
https://www.facebook.com/Alexandra.Po...
https://thelovedetective.com


Ebooks PDF EpubAdd a comment to Внимавај што посакуваш
Read EBOOK Внимавај што посакуваш by Alexandra Potter Online free

Download PDF: vnimava-shto-posakuvash.pdf Внимавај што посакуваш PDF